Atsākoties skolas gaitām, vecākiem allaž aktualizējas jautājumi par bērna mācīšanos un sekmēm - kā motivēt bērnu mācīties pašam, kā uzlabot bērna sekmes, kā izskaidrot bērnam nesaprotamu mājasdarbu, kā palīdzēt bērnam sagatavoties pārbaudes darbiem. Lai atvieglotu Jūsu ikdienu, “Uzdevumi.lv” piedāvā risinājumus, kas bērnam var palīdzēt patstāvīgi tikt galā ar mācībām.


Kā veiksmīgāk sagatavoties pārbaudes darbiem?

  1. Bērnam jāatver sadaļu "Pārbaudes darbi" vai jāspiež uz skolotājas nosūtīta darba saites. Jāizvēlās pārbaudes darbu un jāatver to!
  2. Pirms bērns sāk pārbaudes darbu un spiež pogu "Sākt darbu", viņam ir iespēja ieskatīties tēmās, kas norādītas augstāk.
  3. Jālikšķina uz vēlamās tēmas nosaukuma, lai patrenētos pirms uzsākt pārbaudes darba pildīšanu - atkārtojot teoriju, pildot uzdevumus un testus.
  4. Kad bērns ir gatavs, viņš var atgriezties sadaļā "Pārbaudes darbi" un vēlreiz izvēlēties konkrēto darbu, spiežot "Sākt darbu" vai "Turpināt pildīt darbu".


Kā bērns var patstāvīgi uzlabot savus rezultātus mācībās?

Vecākiem ne vienmēr ir iespēja būt klātesošiem un palīdzēt savām atvasēm visos jautājumos, kas saistīti ar mācībām. Arī mācību vielas skaidroša ar katru nākamo gadu kļūst aizvien grūtāka. Tāpēc, lai mācīšanās būtu vieglāka, ērtāka, skaidrāka un arī patstāvīgāka, piedāvājam pakalpojumu “PROF”. Ar “PROF” bērns iegūs:

  • Pareizās atbildes visiem uzdevumiem portālā;
  • Skaidrojumu uzdevumiem, kurus nesaproti;
  • Pieeju diagnosticējošo darbu un eksāmenu treniņuzdevumiem.

Pieslēgt PROF uz gadu


Lai bērnam labi rezultāti mācībās!

 

publicēts: