Izmantojiet Uzdevumi.lv sadaļu “Starpbrīdis”, lai padarītu mācību procesu aizraujošāku un pilnveidotu to ar izzinošiem un izklaidējošiem testiem un darba lapām!

“Starpbrīža” sadaļā esam izveidojuši un apkopojuši bezmaksas testus un darba lapas par drošību, svētkiem un citām noderīgām tēmām, lai palīdzētu Jums veidot interesantas mācību nodarbības, klases stundas un raisītu lielāku skolēnu interesi par mācību procesu.

Darba lapas varat ērti izdrukāt un izdalīt skolēniem darbam klasē vai mājās, bet “Starpbrīža” testus varat pildīt kopā ar bērniem pie interaktīvās tāfeles vai uzdot sadaļā “Pārbaudes darbi”.

Ikdienā šai sadaļai ērti varat piekļūt arī no izvēlnes portāla kreisajā pusē, klikšķinot uz sadaļas “Darba lapas un testi”.
Atvērt "Starpbrīdi"   


Aktuālais saturs sadaļā “Starpbrīdis”

Erudīcijas tests

Izmantojiet jauno erudīcijas testu klases stundās, lai pārbaudītu skolēnu zināšanas un iemācītos interesantus faktus uzdevumos par bioloģiju, matemātiku, fiziku, vēsturi un ģeogrāfiju!

Erudīcijas tests   

Darba lapas par 1. un 4. maija svētkiem

1920. gada 1. maijs jeb Satversmes sapulces sasaukšanas diena un 1990. gada 4. maijs jeb Neatkarības atjaunošanas diena ir svarīgi datumi Latvijas vēsturē. Izglītojiet skolēnus par šo datumu un notikumu nozīmi mūsu valsts izveidē, pildot 1. un 4. maija darba lapas. 

1. un 4. maija darba lapas   

Darba lapas par drošību vasarā

Tuvojoties siltajam gadalaikam, skolēni mēdz piemirst par drošu un prātīgu uzvedību. Pildiet vasaras drošības darba lapas kopā klases stundā vai uzdodiet tās kā mājasdarbu, lai atgādinātu skolēniem par drošības pamatlikumiem!

Vasaras drošības darba lapas   

 

publicēts: