Semestra noslēgums ir saspringts un atbildīgiem darbiem pilns laiks. Lai atvieglotu savu ikdienu, novērtējot skolēnu zināšanas un izliekot semestra gala vērtējumus, iesakām vismaz daļu pārbaudes darbu veidot portālā Uzdevumi.lv.



DIGITĀLI PĀRBAUDES DARBI GAN DARBAM KLĀTIENĒ, GAN ATTĀLINĀTI

Sagatavojot mājasdarbus un pārbaudes darbus sadaļā “Pārbaudes darbi”, Jūs ietaupīsiet laiku un atvieglosiet ikdienu gan sev, gan skolēniem.

Šī funkcija ir īpaši ērta, īstenojot attālinātas mācības, kādas Izglītības un zinātnes ministrija no 2022. gada 11. februāra iekļāvusi jaunajos Ministru kabineta noteikumos Nr.111, kas nosaka kārtību, kādā jāīsteno attālinātas mācības, lai tās būtu kā efektīva, kvalitatīva, pilnvērtīga un iekļaujoša klātienes mācību procesa sastāvdaļa. Pieļaujamais apjoms ir no 5% ( 3. klasei - no plānotā mācību stundu skaita mācību priekšmetos mācību gadā) līdz pat 30% (profesionālās pilnveides izglītības programmās - no plānotā kopīgo stundu skaita programmā). Plašāku informāciju lasiet IZM materiālā.
 

VĒRTĪGĀKIE IEGUVUMI

Viegla darbu izveide
Izvēlieties jau gatavus uzdevumus no “Virtuālās skolas” vai veidojiet paši savus uzdevumus no piedāvātajiem variantiem:
  • ​Atbilde ar tekstu
  • Skaitliskā atbilde
  • Testveida uzdevums
  • Atbilde ar failu​

PĀRBAUDES DARBU IZVEIDE  |  SAVU UZDEVUMU IZVEIDE

Plašs darbu nosūtīšanas klāsts
Nosūtiet darbu skolēniem uz e-klasi, mykoob, e-pastu vai Whatsapp sarakstes grupu.
 
Ērta darbu izpildīšana
Skolēni jebkurā sev ērtā laikā un vietā Jūsu noteiktajos termiņos varēs izpildīt darbu.
 
Ātra darbu pārbaudīšana
Uzdevumi no “Virtuālās skolas” tiks pārbaudīti automātiski, tāpat kā liela daļa pašu veidotu uzdevumu. Jums ir iespēja labot un manuāli mainīt jebkuru punktu skaitu un vērtējumu.
 

Vienkārša rezultātu pārnešana
Ievietojiet mājasdarbu vai pārbaudes darbu rezultātus “E-klasē” vai “Mykoob” ātri un vienkārši.

REZULTĀTU IEVIETOŠANA E-KLASĒ  |  REZULTĀTU IEVIETOŠANA MYKOOB

Pārbaudes darbu kopīgošana ar kolēģiem
Dalieties ar paša veidotiem pārbaudes darbiem vai lietojiet citu kolēģu veidotos darbus, ja esat pieslēguši pakalpojumu “PROF”.

PĀRBAUDES DARBU KOPĪGOŠANA


SEMESTRA NOSLĒGUMA TESTI

Portālā uzdevumi.lv sadaļā “Virtuālā skola” pieejami arī jau gatavi semestra noslēguma testi dažādos mācību priekšmetos. Testus varat izmantot skolēnu zināšanu pārbaudei par pirmajā semestrī apgūtajām mācību tēmām. 

Tos, tāpat kā jebkuru citu mājasdarbu vai pārbaudes darbu, varat nosūtīt skolēniem sadaļā “Pārbaudes darbi”. Lai atvērtu un apskatītu semestra noslēguma testus, ir nepieciešams aktīvs PROF pieslēgums.
 

SADAĻA “PĀRBAUDES DARBI” ARĪ CITĀM AKTIVITĀTĒM

Sadaļā “Pārbaudes darbi” veidotie darbi var noderēt, gatavojot ne tikai mājasdarbus vai pārbaudes darbus. Veidojiet uzdevumus arī:

  • ​dažādiem klases vai skolas konkursiem;
  • aizraujošām skolas viktorīnām;
  • skolas, pilsētas vai novada olimpiādēm.
     

Veidot pārbaudes darbus 

Lai veiksmīgs semestra noslēguma laiks! Ja Jums radušies kādi jautājumi vai neskaidrības, aicinām sazināties ar mums, rakstot uz e-pasta adresi info@uzdevumi.lv.

 

publicēts: