Lai Ziemassvētku svinēšana un skolēnu ziemas brīvlaiks aizritētu aktīvi un interesanti, esam sagatavojuši vairākus izzinošus un interesantus materiālus - jaunu "Starpbrīža testu" par Ziemassvētkiem un 3 darba lapas BEZMAKSAS LEJUPIELĀDEI PDF formātā.
 

JAUNS STARPBRĪŽA TESTS LIELIEM UN MAZIEM
Izpildiet testu un noskaidrojiet, cik daudz jūs zināt par Ziemassvētku vecīti, Ziemassvētku ēdieniem un dažādām tradīcijām Latvijā un pasaulē. Kurš no Jums iegūs vairāk punktu?

Sākt testu

ZIEMASSVĒTKU LABO DARBU SARAKSTS
Laiks starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu ir laiks, kad mēs katrs pats vai kopā ar ģimenes locekļiem, varam izdarīt kādu labu darbu - iztīrīt istabu, uztaisīt barotavu putniem, ziedot ēdienu vai iemācīties no galvas kādu skaistu dzejoli. Izdrukājiet un atzīmējiet labos darbiņus, ko esat paveikuši!

Lejupielādēt darba lapu

SVĒTKU KARTIŅAS PAŠA ROKĀM!
Izdrukājiet darba lapu no abām pusēm, izgrieziet kartiņas un papildiniet ar zīmējumu vai mīļu vēlējumu svētkos. Kad kartiņas gatavas, pievienojiet tās dāvanām!

Lejupielādēt darba lapu

SPĒLE "MEKLĒ UN ATRODI"

Ziemassvētku vakarā, kādā ciemošanās reizē pie radiniekiem vai ziemīgas pastaigas laikā kopā ar draugiem - uzspēlējiet spēli, kurā uzvarēs vērīgākais no jums. Atrodiet attēlā redzamās lietas un apvelciet tās! Kurš no jums būs pirmais, kurš apvilks visus attēlus?

Lejupielādēt darba lapu



Ikvienam no Jums novēlam - lai gatavojoties Ziemassvētkiem, izdodās saglabāt mieru, nesteidzību, un sajust patiesu prieku par kopā būšanu.

Gribas, lai baltā pasaulē
balti sniegi snieg,
Un pa baltiem lielceļiem
balti cilvēki iet.
Un, lai baltos cilvēkos
baltas domas dzimst.
Un, lai baltās darbdienās
balti svētki ir.

/I. Ziedonis/
 

Gaismu, veiksmi un ticību labajam gan darbdienās, gan svētkos!
Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno gadu!

Vēl Uzdevumi.lv komanda

publicēts: