publicēts:

Sveiciens Latvijas dzimšanas dienā!

Liels prieks un lepnums svinēt mūsu mīļās zemes Latvijas 104. dzimšanas dienu. Sūtam sveicienus ikvienam latvietim un esam sagatavojuši dažādus izzinošus, izglītojošus materiālus par valsts svētkiem.

publicēts:

Inta Urbanoviča. Izglītība mūsdienās. Skolotājs kā tilts starp paaudzēm

Šogad beidzas projekta “Kompetenču pieeja mācību saturā” pēdējais satura ieviešanas posms izglītības iestādēs un, tuvojoties projekta noslēgumam, vēlamies uzzināt ar izglītību saistītu cilvēku un ekspertu domas. Uz ceturto sarunu esam aicinājuši Dr. philol., filoloģi, latviešu valodas pasniedzēju un Skola2030 vecāko eksperti Intu Urbanoviču.

publicēts:

Ar Latvijas atbalstu Ukrainai pieejami digitāli mācību materiāli

SIA “Uzdevumi.lv” komanda ir pateicīga kolēģiem no Ukrainas par veiksmīgu sadarbību, precīzu projekta uzdevumu izpildi un kvalitatīvo darbu, neskatoties uz šķēršļiem globālajā telpā. Projekta īstenošana ir noslēgusies un sasniegti visi projektā izvirzītie mērķi - МійКлас portālā lietotājiem ir pieejami 1000 digitālu objektu.

publicēts:

Kā runāt, skaidrot un svinēt Latvijas valsts svētkus?

Kā ar bērniem runāt par valsts svētkiem? Kā bērniem paskaidrot, kas ir Lāčplēša diena? Kā skaidrot šo piemiņas un svētku dienu nozīmi un nozīmīgumu? Kā vienkāršiem vārdiem runāt par Latvijas vēsturi?  Uz sarunu aicinājām vairākus skolotājus un vecākus, lai uzzinātu, kā viņi runā, skaidro un svin Latvijas valsts svētkus savā skolā, bērnudārza grupiņā vai ģimenes lokā. Rakstā atradīsiet arī praktiskas idejas kopīgām nodarbēm un saites uz vērtīgiem materiāliem.