Skolotājiem mācību stundu organizēšana un skolēnu pārbaudes darbu labošana var prasīt ilgu laiku, tādēļ ir lieliski apzināties, ka mācību procesā talkā var nākt mācību palīglīdzeklis - lielākais izglītības portāls Uzdevumi.lv. Ar "PROF" pakalpojumu stundu plānošana var kļūt vēl vieglāka un ērtāka!

Kas ir “PROF” pakalpojums?

"PROF" ir portāla Uzdevumi.lv maksas pakalpojums, kas skolotājiem palīdz vēl ātrāk un vienkāršāk organizēt mācību procesu. Ar “PROF” skolotāji saņem gan pieeju iepriekšējo gadu valsts pārbaudes darbu uzdevumiem, gan iespēju redzēt visas pareizās atbildes un skaidrojumus jebkuram uzdevumam portālā - pilnu komplektu, lai atvieglotu savu ikdienas darbu.

Kādas ir PROF pakalpojuma priekšrocības?

Uzdevumi.lv ir lielisks palīgs mācību procesā gan skolēniem un viņu vecākiem, gan skolotājiem. Izvēloties PROF maksas pakalpojumu, uzdevumu sagatavošana un pārbaudes darbu labošana kļūst vēl ātrāka un ērtāka! Tāpat arī skolēnu zināšanu pārbaude pirms noslēguma testiem kļūst vieglāka, jo skolotājiem ir pieeja papildus materiāliem. Ar “PROF” Jūs iegūstat:

  • Uzdevumu pareizās atbildes un skaidrojumu;
  • Pieeju eksāmenu un diagnosticējošo darbu treniņuzdevumiem;
  • Piekļuvi semestru noslēguma testiem;
  • Iespēju kopīgot Jūsu izveidotos pārbaudes darbus ar kolēģiem;
  • Iespēju saņemt un izmantot citu skolotāju veidotus darbus.

Kāpēc izvēlēties PROF pakalpojumu?

Sarežītas situācijas ir vieglāk pārvarēt, ja ziniet, ka saņemsiet atbalstu un palīdzību. Tāpat arī mācību organizēšanā – ir vieglāk sagatavoties stundām, ja ir pieejami palīglīdzekļi, kas atvieglo organizatorisko procesu. Ar to lieliski palīdz tikt galā “PROF”, jo tas vienmēr ir “pa rokai”. 

Šajā dinamiskajā ikdienas ritmā laika trūkums var skart ikvienu. Tāpēc ir vērtīgi, ja līdzās citiem mācību līdzekļiem ir iespēja jebkurā brīdī izmantot vēl citus papildus materiālus, kas ir gatavi, ērti demonstrējami un pielietojami interaktīvam klases darbam. Tāpat arī skolēnu prasmju vērtēšanas laiks būs krietni īsāks un varēsiet vairāk laika pavadīt ar ģimeni vai nodoties saviem hobijiem.

PROF uz gadu izdevīgāk! Pakalpojums uz gadu pieejams par 30€ jeb tikai 2,50€ mēnesī (standarta ikmēneša maksa 5,99€).

Pieslēgt PROF
 

publicēts: