Mums katram ir bijis vai ir kāds mīļš skolotājs, kurš ir īpašs ar to, kā viņš pasniedz savu mācību priekšmetu, ar skatījumu uz dzīvi, attieksmi vai tikai viņam raksturīgām īpašībām! Un, bieži vien, tikai izaugot, mēs spējam novērtēt katra skolotāja devumu mūsu dzīvēs!
Kad kopā ar kolēģiem atcerējāmies skolas laiku un kavējāmies atmiņās par to, kas ir bijušas tās īpašības, kuras piemita mūsu mīļākajiem skolotājiem, atbildes bija tik dažādas! Kāda mīļākais pedagogs aizrāva ar degsmi, kāda skolotāja bija īpaša, jo mudināja savus skolēnus iziet ārpus komforta zonas un nepadoties pie pirmajām neveiksmēm, bet kādam palīdzēja skolotāja miers un pacietība! Uzdevumi.lv kolektīva atmiņas un stāstus par saviem mīļākajiem skolotājiem varat lasīt Uzdevumi.lv Facebook lapā.

Atzīmējot Skolotāju dienu, vēlamies teikt lielu paldies visiem skolotājiem - gan tiem, kuri šobrīd māca mūsu bērnus, gan tiem, kuri mācījuši mūs pašus! Lai Jūsu ikdiena pilna dzīvesprieka, optimisma un nezūdoša gandarījuma par savu darbu un ieguldījumu mūsu bērnos un nākotnē!
 

Uzdevumi.lv kolektīvs
 

publicēts: