Atsākoties skolas gaitām, skolotājiem allaž aktualizējas jautājumi par mācību stundu plānošanu un skolēnu sekmju uzlabošanu. Lai atvieglotu mācību procesu, aicinām to papildināt ar Uzdevumi.lv iespējām un mudināt skolēnus patstāvīgi apgūt iekavētās vai neizprastās mācību tēmas.


Kā skolēnam veiksmīgāk sagatavoties pārbaudes darbiem?

Uzdodot skolēniem pārbaudes darbus un mājasdarbus no sadaļas "Pārbaudes darbi", Jūs iegūsiet ne vien momentālu rezultātu un vairāk brīvā laika, bet arī iespēju palīdzēt skolēniem uzlabot savu sniegumu. Skolēniem, saņemot no Jums pārbaudes darbu, ir iespēja ieskatīties tēmās un patrenēties vēl pirms pārbaudes darba pildīšanas - atkārtojot teoriju, pildot uzdevumus un testus.


Kā atvieglot mācību procesu?

Nereti lielākais skolotāju izaicinājums ir laika un resursu trūkums. Tāpēc, lai mācību process būtu vieglāks un ērtāks, Jūs varat izmantot pārbaudes darbus no Uzdevumi.lv datubāzes, kurā atradīsiet teoriju, uzdevumus un testus mācību priekšmetos 1.-12.klasei. Vairāk par pārbaudes darbu veidošanu: “Pārbaudes darbu izveide”. Tāpat arī, lai efektīvi sagatavotos mācību stundām, Jums var noderēt pakalpojums “PROF”! Ar “PROF” Jūs iegūsiet:

  • Uzdevumu pareizās atbildes un skaidrojumus;
  • Pieeju eksāmenu un diagnosticējošo darbu treniņuzdevumiem;
  • Piekļuvi semestru noslēguma testiem;
  • Iespēju kopīgot izveidotos pārbaudes darbus ar kolēģiem;
  • Iespēju saņemt un izmantot citu skolotāju veidotos darbus.

Pieslēgt PROF uz gadu

 

Lai skolēniem labi rezultāti mācībās!

publicēts: