Straujiem soļiem tuvojas jaunā mācību gada sākums! Uzdevumi.lv komanda visu vasaru ir cītīgi strādājusi un turpina strādāt pie jauna satura, kas veidots pēc jaunajām “Skola 2030” vadlīnijām.

Aicinām Jūs vēl pirms mācību gada sākuma pārskatīt Jums aktuālās jaunās tēmas un uzdevumus, un ziņot mums, ja pamanāt kādas nepilnības saturā. To iespējams izdarīt, spiežot uz zilās pogas portāla labajā malā.

Kāpēc saturā var rasties kādas nepilnības? Tās rodas galvenokārt dēļ lielā materiālu izstrādes apjoma  - vienam uzdevumam portālā var būt pat krietni vairāk kā 50 uzdevuma ģenerāciju. Katra tēma sastāv no plaša teorētiskā materiāla un vairākiem uzdevumiem. Ja kādai no tēmām esam sagatavojuši 15 uzdevumus, tad kopumā šajā tēmā var būt pat 750 vai vairāk uzdevumu variantu.

Portāla saturu veido pieredzējusi un zinoša  redakcijas komanda - praktizējoši pedagogi no visas Latvijas. Saņemot atsauksmi par publicēto saturu, redakcija to izskata tuvākajā laikā - 95% atsauksmju tiek izskatītas vai apstrādātas tuvākajās 72 stundās. Ilgāks apstrādes laiks paiet, ja atsauksme prasa lielākus ieguldījumus, piemēram, nepieciešama tēmas satura papildināšana.

Lai jaunajā mācību gadā darbs ar skolēniem būtu vēl produktīvāks, priecāsimies, ja pirms mācību gada sākuma vai tēmas izmantošanas klases darbā, pārskatīsiet to un ziņosiet mums par nepilnībām. Tā mēs kopā varēsim parūpēties par kvalitatīvu saturu, vērtīgiem mācību materiāliem un ātru nepilnību novēršanu portālā.

publicēts: