Tā kā otrais mācību semestris ir garāks un nereti arī nogurdinošāks nekā iepriekšējais, Uzdevumi.lv līdz ar jaunā mācību semestra sākumu sociālajā tīklā „Facebook” izsludināja konkursu un saviem lietotājiem deva iespēju atvieglot mācību procesu, nopelnot PROF pakalpojumu sev un draugam. Konkursa dalībniekiem Uzdevumi.lv lapā bija jāsniedz atbilde uz jautājumu: kāds ir portālā atrisināto uzdevumu skaits 2014./2015.mācību gada I semestrī?

 

Pareizā atbilde: 2014./2015.mācību gada I semestrī Uzdevumi.lv lietotāji portālā atrisinājuši 4 452 471 uzdevumus.

 

Visprecīzāko atbildi iesniedza Virdžīnija Vīcupa, kas kopā ar komentārā ietagoto draugu Valtu Vīcupu savā īpašumā saņem PROF pakalpojuma pieslēgumu uz gadu. Apsveicam! Lūdzam uzvarētāju sazināties ar mums, uzrakstot Uzdevumi.lv vēstuli „Facebook” lapā, lai varam pieslēgt pakalpojumu!

 

Paldies visiem, kas piedalījās! Aicinām būt možiem un sekot jaunumiem Uzdevumi.lv sociālajos tīklos, jo nākamais konkurss ir tepat aiz stūra! Cerēsim, ka jaunajā semestrī kopīgiem spēkiem izdosies pārspēt iepriekšējā gada panākumus portālā un uzlabot gala vērtējumus liecībā! Veiksmi mācībās!

 

Uzdevumi.lv – Tavs labākais palīgs mācībās! Vairāk par portālu un PROF pakalpojumu lasi ŠEIT!

Seko mums sociālajos tīklos:

publicēts: