Uzdevums:

1♦
Izlasi teksta fragmentu!
 
Lai skaidrotu un īstenotu likumdošanas aktos noteiktās prasības par HACCP/paškontroles veidošanu pārtikas uzņēmumos, vairākās Eiropas valstīs tiek izstrādāti pārtikas nozarei specifiski labas higiēnas prakses vadlīnijas. Higiēnas vadlīnijas pārtikas uzņēmumi izmanto pārtikas nekaitīguma (drošuma) sistēmas veidošanai. Higiēnas vadlīnijas izstrādā pārtikas nozares speciālistu profesionālās apvienības (asociācijas).
 
Atzīmē, kuri no minētajiem sintaktiskajiem līdzekļiem izmantoti šajā tekstā!
 
Atsauce:
https://www.zm.gov.lv
http://www.vadc.gov.lv
http://www.lad.gov.lv
http://www.sam.gov.lv
http://www.vvk.lv
http://www.vzd.gov.lv/lv
http://www.vmd.gov.lv
http://www.pvd.gov.lv

Lai risinātu uzdevumus, lūdzu reģistrējies!

Ātra reģistrācija: