Uzdevums:

1p.
Izlasi tekstu un atbildi uz jautājumu!
   
Hiēnas
Svītrainā hiēna sastopama ne tikai Āfrikas ziemeļdaļā, bet arī Dienvidāzijas rietumdaļā. Šīs hiēna uzturas savannas un atklātos mežainos apgabalos. Dzīvo vientuļi, tikai vairošanās periodā veido ģimeņu grupas. Svītrainā hiēna bez tradicionālās maltītes neatsakās arī no augļiem.
 
  
Jautājums
Cik dzīvnieku nosaukumu minēts tekstā?
(Atbildi ieraksti ar cipariem)
  
Atbilde 
 
Atsauce:
Medī lauvas un smejas kā ārprātīgas/Andris Piterāns. –žurnāls “Zīlīte” 2008 septembris :il. - izmantotā literatūra: 4.lpp.

Lai risinātu uzdevumus, lūdzu reģistrējies!

Ātra reģistrācija: