Mīļie skolotāji!

Ar prieku iepazīstinām Jūs ar portāla jaunumiem skolotājiem, kas Jūsu darbu ar Uzdevumi.lv padarīs vēl vienkāršāku un ērtāku!

Radošo uzdevumu pārbaude

Būtiski atvieglota radošo jeb atvērto uzdevumu pārbaude - sistēma automātiski nosaka, cik uzdevumu jāpārbauda, un piedāvā skolotājam veikt atbilžu vērtēšanu. Kā pārbaudīt un novērtēt radošos uzdevumu pāris klikšķos, lasiet IKT tiešsaistes kursa teorijā: “Rezultātu labošana. Radošo uzdevumu pārbaude”

Skolēnu rezultātu lejupielāde “Excel” tabulā

Uzklausot skolotāju vēlmi uzkrāt un padziļināti analizēt ieskaišu un mājasdarbu rezultātus, skolēnu rezultātus Uzdevumi.lv elektroniskajos pārbaudes darbos tagad ir iespējams lejupielādēt un atvērt “Excel” tabulā. Kā to izdarīt, lasiet IKT tiešsaistes kursa teorijā: “Pārbaudes darbu rezultātu pārskats. Automātiskās atskaites”

Efektīva Uzdevumi.lv iekļaušana mācību procesā

Lai iepazītu vai padziļinātāk izprastu portāla piedāvātās iespējas, iesakām apgūt tiešsaistes kursu skolotājiem “Uzdevumi.lv iekļaušana mācību procesā” un iegūt sertifikātu par profesionālo pilnveidi IT jomā 6 stundu apjomā. Kurss būs noderīgs gan jauniem, gan pieredzējušiem portāla lietotājiem: Kursa apraksts un sertifikāta iegūšanas priekšnosacījumi

 

 

publicēts: