RSS PRIEKŠROCĪBAS:
- Individuāla pieeja katram audzēknim mācību procesā
- Nodrošinātas vislabākās prakses vietas vadošajos Latvijas restorānos ar darba iespējām
- Profesionālās nodarbības vada vadošie Latvijas šefpavāri
- Intensīvs profesionālās teorijas un prakses apmācības veids ilgst 12 mēnešus
- Mūsdienīgs virtuves inventārs, jaunas gatavošanas tehnoloģijas
- Mācību virtuve maksimāli pietuvināta restorānu videi
- Produktu nodrošinājums ēdienu gatavošanā
- Profesionālā apmācība virzīta uz mūsdienu restorānu ēdienu apguvi
- Plašs garšvielu sortiments un to pielietošanas iespējas gatavošanas procesā
- Daudzveidīgs produktu klāsts pārtikas prečzinības apguvei
- Augstvērtīgs mācību profesionālas literatūras piedāvājums
- Iespēja mācīties no pasaulē labāko restorānu un šefpavāru pavārgrāmatām
- Mācību materiāla nodrošinājums
- Mūsdienīgs mācību procesa vadīšanas stils
- Praktiskas nodarbības izzinot pavāra profesijas pasauli
- Audzēkņiem ir iespējas piedalīties Latvijas pavāru konkursos